MONOBLOKS UIT PP-C

ELEGANTE KLEUREN
VOLLEDIG OP MAAT
INGEBOUWDE FLENZEN & LAMPNISSEN
PREFAB LEIDINGWERK
PLAATSEN ZONDER WATERTEGENDRUK

Ben je op zoek naar een skimmerbad met een hoge waterlijn?
Of wil je net een overloopzwembad met één of meerdere overloopranden plaatsen? Geen probleem!

Poolforce maakt oerdegelijke en duurzame monobloks uit PP-C (polypropyleen copolymeer). PP-C is een hoogwaardige thermoplastische kunststof waarmee we skimmer- en overloopzwembaden in alle gewenste afmetingen en vormen kunnen uitvoeren. Kortom, maatwerk van superior quality, dat is waar de monobloks van Poolforce voor staan!

SKIMMER & OVERFLOW

Poolforce ontwerpt en produceert voornamelijk skimmer- en overloopzwembaden. Onze maatwerk monobloks zijn steeds van de hoogste kwaliteit, welk design je ook kiest.

SKIMMER

Modern, strak met een hoge waterlijn en qua afwerking volledig uitgevoerd naar de wensen van de klant.

Lees meer

OVERFLOW

Een luxueuze, moderne uitstraling in combinatie met de meest efficiënte oppervlaktereiniging. Een of meerdere overloopranden zijn mogelijk.

Lees meer

Snel & efficiënt

EENVOUDIGE PLAATSING

Uniek aan de zwembaden van Poolforce is hun stevigheid. De brede ribben van de kuip zorgen voor voldoende kracht om het bad met stutten zonder watertegendruk te plaatsen en aan de zijkant meteen te kunnen aanvullen. Dat maakt de installatie voor de zwembadbouwer een stuk sneller en eenvoudiger. De kuipen worden op locatie geleverd en voorzien van een kant-en-klare prefab piping. Bovendien zijn alle aansluitingen gelast. Er worden geen dichtingen gebruikt waardoor de kans op lekken quasi onbestaande is.

Alle doorvoeren voor de verlichting en skimmers zijn reeds aanwezig. Ook de montageflenzen van het roldek worden ingebouwd om de montage te vergemakkelijken. Hierdoor is het mogelijk om een zwembad op enkele dagen af te werken, een win-winsituatie voor zowel eindklant als bouwer.

Onverwoestbaar

WAAROM KIEZEN WE STEEVAST VOOR PP-C?

PP-C is een materiaal dat zich uiterst goed leent voor de fabricatie van monobloks. Niet alleen is PP-C hoogwaardig van kwaliteit waardoor je een uiterst stevige zwembadkuip krijgt. Dit materiaal is ook nog eens bestand tegen chloor, bacteriën en andere vervuilingen, uv-bestendig en volledig recycleerbaar en uitermate onderhoudsvriendelijk door het uiterst gladde oppervlak.

De pluspunten op een rij:

  • Uv-bestendig.
  • Bestand tegen chloor en andere methodes voor waterbehandeling.
  • Kleurvast (in de massa gekleurd).
  • Stevig, rigide materiaal.
  • Brede ribben, hierdoor een sterke en vormvaste kuip.
  • Resistent tegen bacteriën.
  • Uitermate gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.
  • Recycleerbaar, geen pvc-onderdelen.
  • Alle aansluitingen worden gelast, geen dichtingen.
Poolforce realiseert zwembaden

OP MAAT VAN JE PROJECT