Ervaren zwembadspecialisten

ONZE PARTNERS

Onze partners zijn stuk voor stuk ervaren zwembadspecialisten waarop je kunt vertrouwen. Elke partner kan rekenen op de nodige expertise en ondersteuning om onze zwembaden perfect te kunnen plaatsen. Vind snel een Poolforce-verdeler in je buurt!

Biesmans Tuinen
Locatie: Bilzen

Biesmans Tuinen is een zwembadplaatser die je zwembad plaatst en afwerkt tot in het kleinste detail. Van enkel zwembaden tot volledige tuinprojecten, bij deze vakmannen zijn je tuindromen in goede handen.

Pur’Eau
Locatie: Hove

Het Pur’Eau-team gaat op zoek naar een concept dat helemaal past bij je levensstijl en verwachtingen. Van een hoogwaardige moderne zwemvijver tot een bio-zwembad, met aandacht voor een naadloze integratie in jouw tuin.

Meer informatie:
www.pur-eau.be

STM Zwembaden
Locatie: Hamme

Het team van STM zwembaden heeft een jarenlange ervaring in de zwembadwereld. De focus van dit bedrijf ligt volledig op innovatieve PP-C zwembaden zoals de monobloks van Poolforce. De talrijke voordelen van dit type zwembad zorgt voor jarenlang zorgeloos zwemplezier!

Meer informatie:
www.stm-zwembaden.be

Niveau Pools
Locatie: Riemst

Met passie, vakkennis en oog voor detail maakt Niveau Pools jouw droom waar: een zwembad op maat van jouw tuin, in jouw favoriete stijl. Laat je tuin meer dan ooit een oase van rust zijn waar je fijne momenten deelt met familie en vrienden.

Meer informatie:
www.niveau-pools.be

TVS Fiber
Locatie: Beverlo

TVS Fiber realiseert je project met aandacht voor kwaliteit en service. Dit bedrijf heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in het aanleggen van zwembaden en toebehoren.

Meer informatie:
www.tvsfiber.com

FLOW zwembaden
Locatie: Oplinter

FLOW zwembaden streeft ernaar om met een toegevoegde waarde van water een complete beleving te creëren, zowel voor ontspannende als opwekkende momenten. Zo’n beleving vraagt niet zomaar een zwembad, maar een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving.

Meer informatie:
www.flowzwembaden.be

Eddy Van De Kerkhof
Locatie: Turnhout

Na jarenlange ervaring in het bouwen en installeren van zwembaden werd Eddy Van de Kerkhof reeds meermaals bekroond met verschillende onderscheidingen. Al onze projecten worden op uw maat door ons team van vakmensen afgewerkt.

Meer informatie:
www.eddyvandekerkhof.be

Wil jij ook een partner worden?

POOLFORCE REALISEERT ZWEMBADEN
OP MAAT VAN JE PROJECT