MAKKELIJK TE PLAATSEN

Het installeren van ons PPC monoblock zwembad is een eenvoudig en efficiënt proces voor elke zwembadbouwer. Dankzij de robuuste constructie van onze monoblock zijn er geen complexe montagehandelingen vereist, wat de installatie aanzienlijk versnelt.

Het proces begint met de voorbereiding van de locatie waar het zwembad geplaatst zal worden. Dit omvat het uitgraven van de kuil volgens de specificaties van het zwembad en het creëren van een vlakke, stabiele ondergrond. Vervolgens wordt het PPC monoblock zwembad plug & play geleverd en met een kraan in de uitgegraven ruimte geplaatst. Er is geen noodzaak voor assemblage ter plaatse, wat de installatie vereenvoudigt.

Doordat de PP leidingen al geïntegreerd zijn in het monoblock en op 1 punt naar keuze samenkomen, kunnen zwembadbouwers het leidingwerk van de technieken naar de kuip reeds voorbereiden en na plaatsing van de kuip onmiddellijk aansluiten. Dit minimaliseert de tijd en expertise die normaal gesproken nodig is voor het leggen en aansluiten van leidingen. Na plaatsing wordt de ruimte rondom het zwembad opgevuld met gestabiliseerd zand of ander geschikt materiaal om het monoblock stevig op zijn plaats te houden.

Het zwembad kan tijdens plaatsing al gevuld worden met water. Omdat het monoblock één naadloze unit is, is er geen risico op lekkages vanuit de zwembadstructuur zelf. Tot slot worden de laatste afwerkingen gedaan, zoals het plaatsen van de randafwerking en eventuele terrastegels rondom het zwembad.

Dankzij het doordachte ontwerp van het PPC monoblock zwembad is de installatieprocedure efficiënt, rechtlijnig en vergt het minimale technische vaardigheden. Dit maakt het voor zwembadbouwers eenvoudig om hoogwaardige zwembaden snel en zonder complicaties te plaatsen.